top of page
  • Radio Club

Τα δημοφιλέστερα τραγούδια του καλοκαιριού 2020 σύμφωνα με το Spotify



Σύμφωνα με τα δεδομένα του Spotify, το καλοκαίρι που πέρασε ήταν γεμάτο με ατελείωτες ώρες ακρόασης μουσικής και έτσι για ακόμα μια φορά έδωσε στη δημοσιότητα, τη λίστα με τα 20 δημοφιλέστερα τραγούδια του καλοκαιριού που μεταδόθηκαν μέσω της πλατφόρμας του.


Το τραγούδι, λοιπόν, που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων για το καλοκαίρι του 2020 τόσο παγκοσμίως όσο και στις ΗΠΑ ήταν το "Rockstar" του DaBaby με τη συμμετοχή του Roddy Ricch. Το "Rockstar" συγκέντρωσε πάνω από 380 εκατομμύρια streams το διάστημα 1 Ιουνίου - 15 Αυγούστου και είναι ήδη ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια της χρονιάς στο Spotify.


«Ήξερα ότι το Rockstar θα γινόταν επιτυχία από τη στιγμή που το δημιουργούσα», είπε ο DaBaby στο Spotify. «Όμως είναι εκπληκτικό συναίσθημα να βλέπω τον κόσμο να το αναδεικνύει σε παγκόσμια επιτυχία», τόνισε.


Τη δεύτερη θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα τραγούδια στο Spotify για το καλοκαίρι του 2020 καταλαμβάνει το "Blinding Lights" του The Weeknd, έχοντας αγγίξει τα 340 εκατομμύρια streams το διάστημα καταγραφής.


Την έκπληξη έκανε το "Roses (Imanbek Remix)" του SAINt JHN, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με 280 εκατομμύρια streams.


Την πεντάδα συμπληρώνουν το "Savage Love" του Jaswh 685 και του Jason Derulo, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, και το "Watermelon Sugar" του Harry Styles.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Dua Lipa καταλαμβάνει δύο θέσεις στη λίστα με τα τραγούδια "Don’t Start Now" (No. 5) και "Break My Heart" (No. 15) από το άλμπουμ της "Future Nostalgia".




Φυσικά, μην ξεχνάτε πως από την 1η Σεπτεμβρίου και το δικό μας εβδομαδιαίο chart, το Top 20, επιστρέφει δυναμικά μέσα από την εκπομπή Freshzone!

Οπότε, αν θέλετε και εσείς να ψηφίσετε το δικό σας αγαπημένο τραγούδι για το καλοκαίρι του 2020 ψηφίστε το εδώ!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

STAY TUNED

Τα πιο φρέσκα νέα στο inbox σας

Thanks for submitting!

bottom of page